доцяк в.с українська кухня технологія приготування страв
доцяк в.с українська кухня технологія приготування страв
Доцяк В.С. Українська кухня. Підручник. — Вид. 2-ге, перероб. та доп. / В.С. Доцяк. — Львів: Оріяна-Нова, 1998. — 558 с. — ISВN 5-8326-0062-2. Затверджено Міністерством освіти України як підручник для учнів професійно-технічних закладів освіти. В основу книги покладено відродження української національної кухні, технології приготування давніх традиційних страв. Подано товарознавчу класифікацію овочів, грибів, риби, м'яса, птиці, описано значення їх у харчуванні людини. Висвітлено раціональні способи кулінарної обробки продуктів, її вплив на якість готової продукції. Наведено способи і мет.
Безкоштовно завантажити підручник Українська кухня. Доцяк В.С. Для учнів професійно-технічних учбових закладів. В основу книги вкладено відродження української національної кухні, технології приготування давніх традиційних страв. Представлена товарознавча класифікація овочів, грибів, риби, м’яса, птиці, описано значення їх у харчуванні людини. Відображені раціональні способи кулінарної обробки продуктів, її вплив на якість готової продукції. Приведені способи і методи приготування і подачі страв, напоїв, виробів з тіста, вимоги до їх якості, строки реалізації. Окремий розділ присвячений лікувальному харчуванню. Для учнів професійно-технічних учбових закладів.
Українська кухня (Доцяк В. С.) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63. 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126.
Доцяк В.С. Українська кухня. Файлы. Академическая и специальная литература. Пищевая промышленность. Общественное питание. Технология производства продукции общественного питания. Организация и технология приготовления блюд кухонь народов мира. В основу книги покладено відродження української національної кухні, технології приготування давніх традиційних страв. Подано товарознавчу класифікацію овочів, грибів, риби, м'яса, птиці, описано значення їх у харчуванні людини. Висвітлено раціональні способи кулінарної обробки продуктів, її вплив на якість готової продукції. Наведено способи і методи приготування та подавання страв, напоїв, виробів з тіста, вимоги до їхньої якості, терміни реалізації.
Українська кухня / Украинская кухня Год выпуска: 1998 Автор: Доцяк В. С. Жанр: Учебное издание Издательство: Львов "ОРІЯНА-НОВАЯ" ISBN: 8326-0062-2 Формат: DjVu Качество: Отсканированные страницы Количество страниц: 559 стр + 8 цв. вкл. Описание: В основу книги положено возрождение украинской национальной кухни, технологии приготовления давних традиционных блюд. Представлена товароведческая классификация овощей, грибов, рыбы, мяса, птицы, описано значения их в питании человека. Отображены рациональные способы кулинарной обработки продуктов, ее влияние на качество готовой продукции.
Скачати Українська кухня - Доцяк | Підручник з технології приготування їжі. У книзі описані рецепти і технології приготування традиційних страв української кухні. Автор: Доцяк В.С. Жанр: Підручник, кулінарія Рік видавництва: 1998 Видавництво: Оріяна-Нова Кількість сторінок: 567 Мова: Українська Формат: djvu Розмір: 44,1 Мб. Опис. Опис: Ця книга характеризує технології приготування національних страв української кухні. Тут є як сучасні страви, так і страви які українці готують вже протягом сотень років. Українські традиції відрізняються залежно від регіону, тому кожна страва може мати декілька десятків варіантів складу та способів її приготування.
Доцяк В. С. Посилання видалено правовласником ----. Популярные книги за неделю: #1. Г.С.Гендин. Высококачественные ламповые усилители звуковой частоты (МРБ-1235, 2000, djvu). 4.47 Mb.
Українська кухня: повне зведення рецептів національної кухні XVIII-XXI ст. Рецепти яких страв ви очікуєте знайти в книзі «Українська кухня»? Ну звичайно ж, борщу, пампушок, вареників, галушок. А ще? А ще тут зібрано велику. Технологія приготування та відпуск шашлику з свинини За час свого існування українська кухня пройшла довгий і цікавий шлях від простих до сложносоставних блюд з дуже цікавими способами приготування. Пост. Печеня по-київськи Стародавня українська кухня, її особливості та використовувані інгредієнти. Характеристика підприємства харчування. Опис сировини для приготування, пр.
Технології приготування давніх традиційних страв. Бібліотека Технології Інші матеріали. Про матеріал. Видання 2-ге, перероблене та доповнене. — Львів: Оріяна-нова, 1998. IЗВN 5-8326-0062-2 ©Доцяк В.С., 1998. ВІД АВТОРА. Україна славиться своєю національною кухнею, яка створювалася протягом сторіч, багата на традиції, вирізняється розмаїттям страв та їх високими смаковими й поживними властивостями. Борщі і пампушки, вареники і галушки, ковбаси і печеня, напої з фруктів і меду відомі в усьому світі. Українська кулінарія налічує сотні рецептів, що характеризуються простотою приготування і прекрасними, неповторними смаковими якостями, ароматом, соковитістю.
Название: Українська кухня Автор: Доцяк В.С. Жанр: Кулинария Издательство: ОРІЯНА-НОВАЯ Год выпуска: 1998 Страниц: 567 Язык: Украинский Формат: djvu Размер: 44 Mb. В основу книги положено возрождение украинской национальной кухни, технологии приготовления давних традиционных блюд. Представлена товароведческая классификация овощей, грибов, рыбы, мяса, птицы, описано значения их в питании человека. Отображены рациональные способы кулинарной обработки продуктов, ее влияние на качество готовой продукции. Приведены способы и методы приготовления и подачи блюд, напитков, изделий из теста, требования.
Українська кухня - В.С. Доцяк . Загружай и читай на телефоне, планшете в полном объеме! Содержание книги: В основу книги положено возрождение украинской национальной кухни, технологии приготовления давних традиционных блюд. Представлена товароведческая классификация овощей, грибов, рыбы, мяса, п. Благодарим всех, кто поделился с друзьями книгой Українська кухня - В.С. Доцяк в социальных сетях! В основу книги положено возрождение украинской национальной кухни, технологии приготовления давних традиционных блюд. Представлена товароведческая классификация овощей, грибов, рыбы, мяса, птицы, описано значения их в питании человека.
«Приготування страв з сиру». Ст. 394-399 В.С.Доцяк «Українська кухня». Технології. Гр. КК 917. Тема: «Алгоритм приготування киселів, желе, самбуків» Ст. 268-280 М.І.Пересічний Збірник рецептур страв і кулінарних виробів з використанням біологічно-активних добавок. Гр. КнК 917. Тема: «Алгоритм приготування киселів, желе, самбуків» Ст. 268-280 М.І.Пересічний Збірник рецептур страв і кулінарних виробів з використанням біологічно-активних добавок.
Описание Доцяк Українська кухня (твердая). В основу книги покладено відродження української національної кухні, технології приготування давніх традиційних страв. Подано товарознавчу класифікацію овочів, грибів, риби, м'яса, птиці, описано значення їх у харчуванні людини. Висвітлено раціональні способи кулінарної обробки продуктів, її вплив на якість готової продукції. Наведено способи і методи приготування та подавання страв, напоїв, виробів з тіста, вимоги до їхньої якості, терміни реалізації. Окремий розділ присвячено лікувальному харчуванню. Для учнів професійно-технічних закладів осві.
Таблиця 5 - Рецептура страви «Картопляну пюре». (Доцяк В.С. Українська кухня ст. 270). Найменування сировиниБруттоНеттоКартопля12090Сіль44Молоко3025Маргарин столовій2020Масло вершкове1010Віхід150. Вимоги до якості. Технологія Приготування кави чорної з Морозива (глясе). Мелен каву заливають окропом, доводять до кіпіння, и Припін нагрівання, настоюють 5-8 хв. Готовий напій проціджують крізь сито або тканини. До готової чорної кави додаються цукор и охолоджують до температури 8-10. Перед подаванням каву налівають у келих, фужер або конічну склянку, кладуть кульку морозива и відразу подаються з соломиною. Таблиця 6 - Рецептура страви «Кава чорна з Морозива (глясе)».
Перші страви Борщ український з пампушками Борщ київський Борщ київський з грибами Борщ чернігівський Борщ полтавський з галушками Борщ флотський Борщ зелений №186 Щі з свіжої капусти і картоплі №197 Капусняк львівський Розсольник по-домашньому (з квасолею або горохом )№ 207 Огірочник по-домашньому Суп картопляний з грибами №227 Юшка селянська Юшка столична Юшка картопляна з вівсяною крупою №. Також наводиться короткий опис технологічного процесу приготування страв і їх оформлення, звертається увага на послідовність закладки продуктів залежно від термінів теплової обробки. Інструкційно-технологічна карта Салат селянський. В.С.Доцяк1998. № Назва сировини з/п.
В основу книги покладено відродження української національної кухні, технології приготування давніх традиційних страв.Подано товарознавчу класифікацію овочів, грибів, риби, м'яса, птиці, описано значення їх у харчуванні людини. Висвітлено раціональні способи кулінарної обробки продуктів, її вплив на якість готової продукції. Наведено способи і методи приготування та подавання страв, напоїв, виробів з тіста, вимоги до їхньої якості, терміни реалізації. Окремий розділ присвячено лікувальному харчуванню. Для учнів професійно-технічних закладів освіти. Отзывы о продавце. Українська кухня. 6-т.
Технологія приготування їжі з основами товарознавства. Доцяк В.С. Технологія (3 розряд).pdf. Доцяк Українська кухня.pdf. збірник лабораторних з ТПІ.pdf. Report abuse. Google Sites. Report abuse. This site uses cookies from Google to deliver its services and to analyze traffic. Information about your use of this site is shared with Google.
Коментарі
Дописати коментар