як у нас на україні всі лани квітучі пісню

як у нас на україні всі лани квітучі пісню


На этой странице вы можете скачать или прослушать песню «Катя Бужинская - Як У Нас На Україні». Для того чтобы скачать песню в MP3, Вам нужно кликнуть по кнопке «Скачать». Для прослушивания песни вам надо нажать на кнопку «Слушать». Катя Бужинская. Катя Бужинская. Як У Нас На Україні. Слушать. Скачать.


Як у нас на Україні - Всі лани квітучи, Так у нас на Україні - Люди всі співучи. Хай же щастя буде довгим І пісень багато, Бо без пісні в Україні Не буває свята. Тече річка в синє море, Прокладає собі путь. І малі струмки прозорі, Сивині все отдають. По землі вода гуляє, Напуває рідний край. Все довкола оживає, Співай земле, співай. Як у нас на Україні - Всі лани квітучи, Так у нас на Україні - Люди всі співучи. Хай же щастя буде довгим І пісень багато, Бо без пісні в Україні Не буває свята. Як у нас на Україні - Всі лани квітучи, Так у нас на Україні - Люди всі співучи. Хай же щастя буде довг.


Наталія Бучинська — Як у нас на Україні (Неизданное). Андрій Кок — Як люблю тебе (Гулянка в Україні, ч.3. 2007). Наталія Бучинська (Наталия Бучинская) — Як у нас на Украiні (Неизданное). Вам может понравиться. ❮ Наталія Бучинська (Наталия Бучинская).


Як у нас на Україні -. Всі лани квітучі, Так у нас на Україні -. Люди всі співучі. Хай же щастя буде довгим. І пісень багато, Бо без пісні в Україні. Не буває свята. Як у нас на Україні -. Всі лани квітучі, Так у нас на Україні -. Люди всі співучі. Хай же щастя буде довгим. І пісень багато, Бо без пісні в Україні. Не буває свята. Тече річка в синє море


Слушайте и скачивайте як у нас на україні бесплатно на Хотплеере в mp3. Катерина Бужинская — Як у нас на Україні 03:53. Катя Бужинська — Як у нас на Україні (Vladislav Klopota bootleg) 03:52. Катя Бужинська — Як у нас на Україні 03:50. Катерина Бужинська — Як у нас на Україні 02:24. Ірина Федишина — Як у нас на УКРАЇНІ !!!! 03:54. Наталья Бучинская — Як у нас на Україні 03:41. Тетяна Піскарьова — Як у нас на Україні 03:48. Ірина Федішина — Як у нас на Україні!! 03:54. Бужинська — Як у нас на Україні 03:50. Я - 1 курс — Як у нас на Україні 03:51. Катерина Бужинська _ .·•° ♫_ Як у нас на Україні — МИНУС _ club18921089 03:53. Екатерина Бужинская — Як у нас на Україні минус 03:50.


Скачать песню Катя Бужинская - Як у нас на Україні бесплатно в mp3. Параметры файла: 320 kbps, 8,87 mb, 3:52, Дата релиза: 27.04.2020. Катя Бужинская - Як у нас на Україні. Исполнитель: Катя Бужинская. Формат: mp3. Качество: 320 kbps, 8,87 mb, 3:52. Дата релиза: 27.04.2020. 415. Прослушать.


Як у нас на Україні - всі лани квітучі, Так у нас на Україні - люди всі співучі. Хай же щастя буде в домі, і пісень багато, Бо без пісні в Україні, не буває свята. проигрыш Тече річка в синє море, прокладає собі путь. І малі струмки прозорі, сили їй додають. По землі вода гуляє, напуває рідний край. Все довкола оживає, співай земле, співай. Припев-2р. проигрыш мод. Припев-2р. Похожие песни. (бесконечная прокрутка).


Як у нас на Україні - Всі лани квітучі, Так у нас на Україні - Люди всі співучі. Хай же щастя буде довгим І пісень багато, Бо без пісні в Україні Не буває свята. Тече річка в синє море, Прокладає собі путь. І малі струмки прозорі, Сили їй додають. По землі вода гуляє, Напуває рідний край. Все довкола оживає, Співай земле, співай. Як у нас на Україні - Всі лани квітучі, Так у нас на Україні - Люди всі співучі. Хай же щастя буде довгим І пісень багато, Бо без пісні в Україні Не буває свята. Techa rіchka - Nevelichka , After a burn through hay . Sooner vrantsі sky cry Get up sontse - rise .


Am Пісню гарну, серцю милу, E Добрим людям співай. Приспів (2): Am Dm C Як у нас на Україні - E Всі лани квітучі, Am Dm C Так у нас на Україні - E Люди всі співучі. C G C Хай же щастя в домі E7 І пісень багато, Am Dm C Бо без пісні в Україні E7 Не буває свята. Тече річка в синє море, Прокладає собі путь. І малі струмки прозорі, Сил мені додають. По землі вода гуляє, Напуває рідний край. Все довкола оживає, Співай земле, співай. Приспів. Поділитись сторінкою: Інформація про пісню. [cховати]. Ключові слова: Як у нас на Україні, невідомий, Катерина Бужинська. Пісню ввела: Darcia 02.03.2009 Відред.


Приспів (2): Як у нас на Україні - Всі лани квітучі, Так у нас на Україні - Люди всі співучі. Источник teksty-pesenok.ru Хай же щастя буде довгим І пісень багато, Бо без пісні в Україні Не буває свята. Тече річка в синє море, Прокладає собі путь. І малі струмки прозорі, Сивині все отдають. По землі вода гуляє, Напуває рідний край. Все довкола оживає, Співай земле, співай. Приспів. Течет речка не большая, Через горы, через рощу. Рано утром небо зовёт, Вставай солнце - вставай.


Як у нас на Україні – всі лани квітучі, Так у нас на Україні – люди всі співучі. Хай же щастя буде довгими пісень багато, Бо без пісні в Україні не буває свята. Тече річка в синє море, прокладає собі путь. І малі струмки прозорі, сивині все оддають. По землі вода гуляє, напуває рідний край. Приспів: Як у нас на Україні – всі лани квітнучи, Так у нас на Україні – люди всі співучі. Хай же щастя буде довгими пісень багато, Бо без пісні в Україні не буває свята. Як у нас на Україні – всі лани квітучі, Так у нас на Україні – люди всі співучі. Хай же щастя буде довгим і пісень багато, Бо без пісні в Україні не буває свята. Приспів: Як у нас на Україні – всі лани квітучі, Так у нас на Україні – люди всі співучі.


Як у нас на Україні - Всі лани квітучи, Так у нас на Україні - Люди всі співучи. Хай же щастя буде довгим І пісень багато, Бо без пісні в Україні Не буває свята. Тече річка в синє море, Прокладає собі путь. І малі струмки прозорі, Сивині все отдають. По землі вода гуляє, Напуває рідний край. Все довкола оживає, Співай земле, співай. Как у нас на Украине - Все поля цветущих, Так у нас на Украине - Люди все наверняка. Пусть счастье будет долгим И песен много, Ибо без песни в Украину Не бывает праздника. Как у нас на Украине - Все поля цветущих, Так у нас на Украине - Люди все наверняка. Пусть счастье будет долгим И песен много, Ибо без песни в Украину Не бывает праздника. Течет река в синее море, Прокладывает себе путь.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

черепашки ниндзя торрент на андроїд

гта сан андреас на андроїд безплатно

я рідну україну в своїм серці збережу минус